Hoe lang nog tot onze wereldreis?
Happy Monster Logo
Een Zwitser-leven-gevoel op het IJsselmeer
Dit lijkt wel zo'n zeilvakantiefolder ;-)
32 jaar oude 2 cilinder 2-takt Johnsen buitenboordmotor
Lekker overdrijven. Dat kan-ie als de beste!
Het boodschappenlijstje voor de vakantie
Zondag 1 juni was een prachtige dag. Ankeren in de vluchthaven en een klim in de mast leverde prachtige foto's op. Dit is er één van.
Hans moest niet alleen voor foto's de mast in. De windrichtingsmeter was namelijk totaal van slag. Vanuit de mast ziet ons nieuwe teakdek er wel heel erg mooi uit. Het lijkt wel een foto uit een reklame-folder maar het is toch echt ons Happy Monster.
Voor ons opblaasbootje hebben we een 2e hands buitenboord-motor gekocht. Het is een 4 pk Johnsen uit 1971. Het is een crime om het ding te starten en ook onderweg slaat-ie wel eens af.
Tsja, en waar heb je het dan zoal over op zo'n weekend? De sterke verhalen waren natuurlijk niet van de lucht. Het zal de drank wel zijn.
Op 7 juni a.s. gaan we op vakantie naar Noorwegen. Het wordt onze eerste kennismaking met het nonstop zeilen. Van Vlieland naar het zuidelijkste puntje van Noorwegen is ongeveer drie en een halve dag varen. Trots toont Dory de eerste bladzijde van het boodschappenlijstje met alle proviand die we willen meenemen.
 
.