Klik hier voor eerdere foto's van ons Happy Monster.

Je kijkt naar onze "oude" website.
Klik hier om naar onze geheel vernieuwde site te gaan.
 
Winterklussen
De vorige pagina met winterklussen werd te zwaar voor een simpele telefoonlijn. Er stonden teveel plaatjes in en het laden ervan duurde daarom veel te lang. Daarom doen we het nu anders. Je treft hier een selectie foto's aan die allemaal betrekking hebben op onze winterklussen.
Zoals bijvoorbeeld deze. Je ziet hier ons nieuwe nummerbord. Happy Monster is nu teboek gesteld bij het Kadaster. Daar hoort een kentekenbewijs bij. Ons bootje is nu officiëel waar dan ook maar ter wereld een stukje Nederland.
Hans, je kan dat niet drinken hoor. Het is koelvloeistof en is bedoeld voor de motor.
Dit is de opdracht tot levering van een nieuwe fok. Als alles volgens plan verloopt heeft meneer Jan Schokker begin maart het nieuwe zeiltje klaar. Het wordt een high-aspect fok die onder veel verschillende weersomstandigheden goed is in te zetten.
Aruba, Curaçao en Bonaire. Met eigen boot daar aankomen moet geweldig zijn.
Dit is een fragment van één van de 30 kaarten die we bij Wim Wielhouwer in Westmaas hebben aangeschaft voor slechts 8 euro per kaart.
Het koud krijgen behoort nu als het goed is tot het verleden. Onze nieuwe zeilkleiding, (Musto HPX) bestaat uit thermisch ondergoed, een tussenlaag van fleece en de buitenste laag is o.a. gemaakt van GoreTex. Dat spul laat vocht door naar buiten maar is ook waterdicht. Het ademt zoals dat heet. Als het maar niet gaat hijgen.
Ons reddingsvlot is in 1995 voor het laatst gekeurd. We hebben het weggebracht om opnieuw te laten keuren. 't Zal wel uitdraaien op een hele nieuwe. We zien het wel.
Wij waren er voor de tweede keer en ook nu was het weer een zeer leerzaam weekend. Maar eigenlijk nog belangrijker in zo'n weekend zijn de contacten die we opdoen. We hebben met veel gezellige en vaak ook zeer ervaren zeilers gepraat over van alles en nog wat. Het was een geslaagd weekend.
In het weekend van 31 januari en 1 februari hield de Nederlandse Vereniging van Toerzeilers haar 31e Woudschoten-weekend. Verscheidende lezingen over zeer uiteenlopende onderwerpen konden worden bijgewoond.